Din Kompass

Stolmassage

Vad kan massage Stol betyda för ditt företag?

Vad är en massage Stol?

Massage Stol ger en kort, avslappnande och effektiv tryckpunktsmassage på huvudet, nacken, axlarna, ryggen, höfter, armar och händer. Det har utvecklats speciellt för personer på jobbet.

Massagen garanterar stimulering av blodcirkulationen och balanserar energibalansen i hela kroppen. En stolsmassage tar maximalt 25 minuter och ges över kläder utan att använda olja.

Klienten sitter i en speciellt utvecklad stol under massagen. Massören tar hand om material. Stolmassage är lämplig för alla, men ursprungligen utvecklad för de anställda inom affärer.

Under åren har olika förebyggande åtgärder vidtagits för att minska frånvaron. Förutom en bra layout på arbetsplatsen och ergonomiska möbler är stolmassage ett utmärkt sätt att bli mer medveten om arbetsställning och överbelastning. Olika organisationer har nu inkluderat stolsmassage som en fast komponent i sin hälso- och säkerhetsplan. Vid stora företag där massagering görs regelbundet minskar sjukfrånvaron orsakad av nacke, axel och ryggont. Det innebär att investeringen i stolsmassage på jobbet kommer att betala sig själv två gånger. Dessutom upplever medarbetarna det som en oerhört positiv och hälsosam investering som uppskattas mycket.

Stolmassage kan därför bidra positivt till de anställdas välbefinnande.